Nieuwe mbo horeca-opleiding in Drachten

Kom op 15 juni naar onze beleefdag en maak kennis met de mbo horeca-opleidingen van Gastvrij Fryslân bij o.a. De Lawei, Van der Valk Hotel Drachten en restaurant De Pleats in Burgum!
  
Na een succesvolle start in Leeuwarden bij het WTC WestCord Hotel start Gastvrij Fryslân in september in omgeving Drachten. Samen met Friese ondernemers in de gastvrijheidssector leiden ze studenten in de praktijk op tot professionals. Zo sluit het onderwijs goed aan op de vraag vanuit het werkveld. Je gaat meteen aan de slag op de werkvloer en leer je zo alle kneepjes van het vak in een inspirerende leer/werkomgeving. Ook krijg je begeleiding van de docenten van Firda (ROC Friese Poort en Friesland College) Je gaat dus bijna niet meer naar school en wordt volledig ‘on the job’ opgeleid.  

Je kan kiezen uit de volgende bol-opleidingen:  
-Zelfstandig werkend kok niveau 3   
 -Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw niveau 3   
 -Manager/ondernemer horeca niveau 4
 
Ervaren of de opleidingen van Gastvrij Fryslân iets voor jou is? Neem dan een kijkje in de keuken op 15 juni voor de hub in Drachten! Hier maak je kennis met bedrijven uit de regio waar jij je opleiding ‘on the job’ kan volgen. Lees hier meer.

Meld je aan voor de beleefdag op 15 juni, voor meer informatie: gastvrijfryslan.nl