Bedankt namens Stef Avezaat

Sinds 2003 is Stef Avezaat directeur-bestuurder van onze schouwburg. Stef wil jullie graag bedanken voor alle mooie jaren bij De Lawei!

Bedankt! Hooggeëerd publiek, 

1 maart aanstaande zal Elly van der Goot het stokje, na twintig jaar, van mij als directeur/bestuurder van De Lawei overnemen. Dat betekent dat u mij in De Lawei vanaf dan niet meer als directeur maar als bezoeker kan tegenkomen. Daar zie ik naar uit! Maar het biedt mij ook de gelegenheid u als trouw publiek van de mooiste schouwburg van het Noorden te bedanken.

Bedankt voor uw bezoek de afgelopen 20 jaar! Voor al die mooie inhoudelijke gesprekken voorafgaand en na afloop in de foyers. Bedankt voor de lach en de traan, voor de verbeelding aan de macht. Bedankt voor het magistrale feest bij de viering van het 50 jarig bestaan op 20 mei 2010, met Ilse de Lange op het Kyriat Onoplein,  Youp van het Hek in de grote zaal, de oogverblindende vuurwerkshow van de Franse groep Ephémère en ú, met meer dan 10.000 op het plein. Wat een feest!  Bedankt dat we samen met u iedere editie van Simmerdeis tot een feest konden maken.

Het zijn een paar van de vele hoogtepunten die ik samen met u heb mogen meemaken. 

 

Bedankt dat ik 20 jaar uw ‘dikke deur’ mocht zijn! 

 

Hartelijke groet,  

 

Stef Avezaat