Hoera de brochure is uit!

De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan weer een bijzonder, prikkelend en verrassend aanbod. Dit is nu gebundeld te lezen in onze oude vertrouwde theaterbrochure. Vanaf vandaag kun je de brochure al komen ophalen in De Lawei. De brochure valt op de mat op 14, 15, 16 juni bij onze vaste gasten. Wil je liever digitaal door onze brochure heenbladeren? Dat kan ook! Via deze link vind je de digitale brochure.

De kaartverkoop start op zaterdag 18 juni om 12.00 uur. Voor welke artiest moét jij een kaartje scoren? Vanaf vandaag staat het complete programma al online op www.lawei.nl en is het mogelijk om een wensenlijst te maken met favoriete artiesten of gezelschappen. Boek in de periode van 18 juni t/m 11 juli voor minimaal €100,- aan kaarten en krijg een diner óf lunch 2 voor de prijs van 1! Dineren en lunchen kan in de periode 29 juni t/m 15 juli 2022

Onder andere bekende namen als Bert Visscher, Claudia de Breij, De Kast en de allerlaatste voorstelling van Youp van 't Hek kun je dit seizoen zien in De Lawei. Jan Kooijman speelt de balletlegende Nureyev in een voorstelling waarin dans en toneel elkaar ontmoeten. Geniet van Nederlandse muziek van onder andere Waylon, Daniël Lohues en OG3NE. Ook aan prachtige jeugdvoorstellingen ontbreekt het niet, zoals Kruimeltje de musical, Kikker, Buurman & Buurman en Erik of het klein insectenboek.

Vanaf dinsdag 14 juni kun je op zoek naar sleutels in de omgeving van De Lawei. Open jij op 18 juni de kluis? Dan win je een voorstelling naar keuze + theaterdiner voor twee personen. Kijk voor meer informatie op lawei.nl/openjijdekluis.

Zaterdag 18 juni is de kassa fysiek en per telefoon van 12.00 tot 17.00 uur open. Vanaf dinsdag 21 juni tot en met zaterdag 15 juli is deze op dinsdag t/m vrijdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagen van 12.00 tot 17.00 uur. De kassa is telefonisch te bereiken via (0512) 33 50 50 of via info@lawei.nl. Van 16 juli tot en met 8 augustus is De Lawei gesloten. Online zijn kaarten vanaf 18 juni 24/7 te koop op www.lawei.nl.