Orchestre Partout en De Lawei zoeken twee muzikanten/ workshopleiders

De muziekwerkplaats wordt gefaciliteerd en geleid door een team van twee muzikanten. Het programma bestaat uit wekelijkse muzieklessen en repetities in het azc en jaarlijks ± 8 concerten in de regio. De muziekwerkplaats is voor azc bewoners vanaf 18 jaar van alle niveaus en muzikale culturen. De lessen en repetities zullen bestaan uit ongeveer 4 uur per week.

We zijn op zoek naar twee allround muzikanten/workshopleiders die samen verantwoordelijk zijn voor de muziekwerkplaats, bij voorkeur heeft één van hen een vluchtelingenachtergrond. In interactie met de deelnemers geef je vorm en inhoud aan de wekelijkse lessen en repetities in het azc en de concerten.

Op woensdag 15 juni 2022 van 15.00-17.00 uur of van 19.30 tot 21.30 uur is er een informatiebijeenkomst in Schouwburg De Lawei. Muzikaal leider Ted van Leeuwen en percussionist/workshopleider Hashem Kabreet vertellen deze dag over de muziekwerkplaats en de werkwijze. Daaropvolgend vindt er een workshop en selectiemiddag plaats op woensdag 6 juli 2022 van 14.00-17.00 uur.

Meld je aan voor de informatiemiddag of -avond bij Tessa van Roon door te mailen naar tessa@lawei.nl. Deadline voor het aanmelden is uiterlijk 9 juni 2022. De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Kijk voor meer informatie over de vacature op www.lawei.nl/orchestrepartout