De Lawei schenkt Valentijns-dinerboxen aan De Zonnebloem

Origineel Valentijns cadeau
Dit heerlijke diner is een prachtige verrassing voor je geliefde, maar er samen met je gezin van genieten kan natuurlijk ook. De Lawei biedt daarnaast de mogelijkheid om een Valentijnsdinerbox cadeau te doen, ze bezorgen de dinerbox dan bij je dierbare thuis.

Een smakelijke Valentijnsdag voor De Zonnebloem
Voor elke verkochte Valentijnsdinerbox schenkt de Lawei ook een diner aan Nationale Vereniging De Zonnebloem Drachten. De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Daardoor zijn ze minder makkelijk in staat om iets te ondernemen en zijn daardoor veel thuis.

“De gasten en vrijwilligers van de Nationale Vereniging de Zonnebloem regio zuidoost Friesland worden nog steeds beperkt door de coronamaatregelen. Onze gasten hebben veelal een fysieke beperking en zijn, door hun hogere leeftijd, ook voorzichtig en angstig om ergens naar toe te gaan. Daardoor voelen ze zich nog eenzamer dan een jaar terug. Activiteiten waar ze elkaar kunnen treffen kunnen nog steeds niet plaatsvinden. Daardoor zijn de gasten ook deze winter weer afhankelijk van bezoekjes en attenties,” zegt Nationale Vereniging de Zonnebloem regio Z-O Friesland.
“Dan is het heel erg fijn dat ook dit jaar door De Lawei aan de gasten van de Zonnebloem aandacht wordt geschonken. Een ontzettend warme blijk van aandacht, die heel erg wordt gewaardeerd. We hopen dan ook dat er veel Valentijnsboxen zullen worden besteld, zodat de gasten samen of met een vrijwilliger heerlijk kunnen genieten van een luxe diner en van het contact moment wanneer de dinerbox wordt gebracht.”

Valentijnsdinerbox bestellen
De Valentijnsdinerbox is hier online te bestellen of telefonisch tijdens openingstijden van de kassa. De box kost € 24,50 per persoon en bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Er is een vlees- (met o.a. runder short-rib met rode port-jus) en vega- (met o.a. linguine met groene groente en groene kruiden) variant. Ook is er de mogelijkheid om een heerlijk drankenarrangement (met of zonder alcohol) bij te bestellen of om een lekkere fles wijn of prosecco toe te voegen wanneer de dinerbox opgehaald wordt.

De box kan op 12 februari tussen 14.00 – 17.00 uur worden opgehaald in Theatercafé Hopper. Voor de mensen die liever thuisblijven wordt er ook aan huis bezorgd in een straal van maximaal 25 km rondom Drachten. De bezorgkosten zijn per adres €5,-. In de box zit een kaart met bereidingswijze. Deze is zeer eenvoudig want de gerechten hoeven alleen te worden opgewarmd.