Theaterdiner april

Het theaterdiner keuzemenu van april

Voorgerecht

Rode paprikasoep met komkommersalsa en crème fraîche*
Gerookte eendenborst met venkel-wortelsalade, sinaasappelcompote en balsamicostroop
Groene salade met geitenkaas uit de Oude streek Zevenhuizen met rabarber, walnoten en suikerbrood krokant*

Hoofdgerecht

Vis van de dag (informeer bij de medewerker)
Diamanthaas met een mousseline van knolselderij en rode wijnsaus
Rundersukade met een schuim van piccalilly en een jus van zilveruitjes
Geroosterde groenten met falafel, een crème van zoete aardappel en citrus vinaigrette*

Nagerecht

Grand dessert, een proeverij van verschillende kleine gerechtjes

Met * aangeduide gerechten zijn vegetarisch
Wilt u weten welke allergenen er in de gerechten zitten, vraag gerust de bediening.

 

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.