Periode
18 sep 2018 - 26 mrt 2019
Aanvang
De lessenreeks begint met een open les op 18 september.
Lesdag
dinsdag
Tijd
16:00 - 17:30
Aantal lessen
21 lessen
Leeftijd
10 tot 12 jaar
Prijs
‚ā¨ 215,00
Type les
Lessen
Deelnemers
maximaal 15 personen
Genre
Theater
Docent(en)
Rianne Hoogeveen
Locatie
De Lawei
Cursuscode
meeuw

Jeugdtheaterschool Junior
Meeuw Jonge Theatermakers

Jeugdtheaterschool Junior (voor iedereen van 10 – 12 jaar)

Je kunt niet wachten tot je naar de echte jeugdtheaterschool kunt. Maar: je bent nog net geen twaalf en wel nieuwsgierig en leergierig. Dan is de Jeugdtheaterschool Junior geknipt voor jou!

Je krijgt een seizoen lang improvisatie, dans, tekst, en allerlei andere dingen die te maken hebben met wat er bij theater komt kijken. Op die manier maak je kennis met onze manier van werken. Je leert dingen die je nog niet kende of wist op theatergebied. Je krijgt lessen van een vaste docent en af en toe een gastles van één van de docenten van de Jeugdtheaterschool. 

Nog niet helemaal zeker of het iets voor je is?

De lessenreeks begint met een opstartles op 18 september. Je kunt je aanmelden en gelijk betalen voor de volledige cursus. Op deze manier ben je van een plekje verzekerd. Blijkt de cursus toch niets voor je te zijn? Dan ontvang je na deze les het bedrag retour.

Je kunt in plaats van direct betalen ook kiezen voor de gratis opstartles om daarna nog te beslissen of je cursus gaat volgen. Dan ontvang je na de eerste les een factuur voor de rest van de cursus. De deelnemers die eerder betaald hebben, hebben echter wel voorrang. 

Kies de optie 'in winkelmandje' en selecteer bij het doen van de betaling of je je aanmeldt voor de volledige cursus of alleen voor de opstartles. Let op: nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
 

www.meeuw-jts.nl

 

 

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.