Periode
1 sep 2017 - 1 jul 2018
Lesdag
woensdag
Tijd
12:00 - 18:00
Toelichting
Tijd in overleg bepalen
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijd
7 t/m 9 jaar
Prijs
€ 320,00
Type les
Lessen
Deelnemers
maximaal 4 personen
Genre
Muziek
Docent(en)
Lies van der Grient
Locatie
De Lawei
Cursuscode
blokf

Altblokfluit
basiscursus voor kinderen

Na de AMV is er de basiscursus altblokfluit. Bij deze cursus gaan we de altblokfluit leren bespelen en daarnaast blijven we ook op de sopraan spelen. Het klankscala wordt al uitgebreider en kunnen we leuke meerstemmige stukjes gaan spelen! Aan het einde van het jaar hebben we natuurlijk een optreden en laten we al die swingende, leuke stukjes horen!

Ook hier wordt gewerkt met een blokfluitmethode met cd en met losse bladen met muziekstukjes en theorie. De altfluit (hout of kunststof) wordt in overleg met de docent aangeschaft. Fluit en methode zijn niet bij de prijs inbegrepen. De lessen zijn in kleine groepjes, minimaal 2 en maximaal 4 leerlingen.

Na de basiscursus altblokfluit ga je verder met de individuele lessen of de duolessen en misschien daarnaast wel de ensemblelessen!

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.