Periode
1 sep 2017 - 1 jul 2018
Aanvang
Instromen gehele jaar mogelijk
Lesdag
woensdag
Tijd
12:00 - 21:00
Toelichting
individueel 30 minuten. Tijdstip in overleg bepalen
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijd
21+ jaar
Prijs
€ 885,00
Type les
Lessen
Deelnemers
maximaal 1 personen
Genre
Muziek
Docent(en)
Lies van der Grient
Locatie
De Lawei
Cursuscode
blokf

Blokfluitles

Ook voor de volwassenen biedt de Blokfluitschool vele mogelijkheden. Er zijn lessen voor volwassenen van alle leeftijden, op alle niveaus, van beginnend tot gevorderd, waarbij we dieper ingaan op de technische vaardigheden, de ademhalingstechniek en alles over de blokfluit en zijn muziek.

De lessen zijn in principe lessen van een half uur, 1 keer per week maar voor volwassenen zijn andere lesvormen in overleg met de docent mogelijk. Zie ook de website.

Heeft u altijd al een instrument willen bespelen maar er nog nooit de tijd voor gehad? Of heeft u nooit de stap durven nemen? Lies heeft veel ervaring met (beginnende) oudere leerlingen en geniet elke weer van het enthousiasme en de ijver waarmee deze leerlingen aan de slag gaan met het studeren en spelen. Neem gerust contact met haar op als u meer wilt weten of vragen heeft.

Genres

Leeftijden

Lesdagen

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.