Pianoles

o.l.v. Dorien Bramson
ma
Volwassenen €27,50 / onder de 21 jaar €22,50

Ben je op zoek naar een enthousiaste en ervaren pianolerares voor je kind op tiener? Maak kennis met Dorien Bramson, een gepassioneerde pianiste met meer dan twee decennia ervaring en een hart voor het delen van muzikale kennis.

Dorien is al sinds haar 9e levensjaar verliefd op de klanken van de piano. Met haar ruim 20 jaar aan speel ervaring en toewijding aan de kunst van het pianospelen, heeft ze een schat aan kennis vergaard die ze graag deelt met anderen. Haar liefde voor muziek en haar didactische vaardigheden maken haar de ideale keuze voor iedereen die wil beginnen met piano spelen of zijn vaardigheden wil verbeteren. 

Dorien verwelkomt kinderen en jongeren tussen de 6 en 15 jaar oud, maar haar deuren staan wijd open voor alle leeftijden. Of je nu een jonge beginner bent die de magie van de piano ontdekt of een volwassene die zijn muziekale passie nieuw leven wil inblazen, Dorien past haar lessen aan om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. 

Dorien's lessen zijn niet alleen gericht op het leren van de technische aspecten van piano spelen, maar ze legt ook sterk de nadruk op het ontwikkelen van diepe waardering voor muziek. Ze moedigt creativiteit aan, stimuleert zelfexpressie en helpt haar studenten om hujn eigen muzikale identiteit te ontdekken.

Wil je meer weten over pianolessen bij Dorien Bramson of wil je jezelf of je kind aanmelden voor lessen? Neem dan gerust contact op via bramsonmuziek@gmail.com of bel 06 4321 3710.

 

Start
ma 04 sep
Eind
ma 15 jul

o.l.v. Dorien Bramson
Alle leeftijden

 

Contact:
Bramsonmuziek@gmail.com
06-43213710