Start 2 september: Schildercursus (ochtend)

o.l.v. Dorota Grzesik
wo
09:30 - 12:00
wo
09:30 - 12:00

Ben je creatief en/of wil je jouw eigen creativiteit ontwikkelen?
Voel je welkom bij onze schildercursus.
Op woensdag 3 september 2020 gaan wij opnieuw van start met onze schildercursus.

Mijn lessen hebben als doel het inleiden van de cursisten op weg naar het ontplooien van eigen, unieke creativiteit. Tijdens deze lessen kun je, door creatief bezig te zijn, op zoek gaan naar je eigen innerlijke kern. Je krijgt gelegenheid om op je eigen manier met je mogelijkheden aan werken te gaan.

Voorop staat het plezier beleven aan het maken van je schilderij. Hierin word je persoonlijk begeleid. Tijdens de eerste les maak je kennis met verschillende manieren van kijken. Met verkregen achtergrondinformatie over dat wat je ziet, leer je de manier waarop je iets ziet te verrijken. Je leert kijken met een creatieve “schildersoog”. Met goed leren kijken, wordt de basis van jouw teken- en schilderkunst gelegd. Je leert snel mensen, dieren en voorwerpen te kunnen herleiden tot hun basisvorm en deze op schetsmatige wijze op papier en doek te zetten. Je ontwikkelt jou teken- en schilderstalent in je eigen tempo. Je krijgt uitleg over het mengen van kleuren – het meest interessante in alle schildertechnieken. De expositie vindt plaats na de afsluiting van de lessen.

Prijs €180,- incl. basismateriaal en verf voor een eerste verkenning. Daarnaast een set eigen paletmessen/kwasten en verf dient zelf aangeschaft te worden.

Heb je vragen, stuur deze dan op via de aanmeldknop.

Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,
Dorota Grzesik (docent /cursusleider)

Leeftijd
> 18
Start
wo 02 sep
Eind
wo 04 nov
 • Aantal lessen
  10
 • Type
  Lessen
 • Maximaal aantal inschrijvingen
  12
 • Locatie
  De Lawei
 • Docent
  Dorota Grzesik