Popruimtes te huur!

voor zelfstandige bands
ma, di, wo, do, vr
10.00 - 22.30
(8,50 per uur excl btw)
ma, di, wo, do, vr
10.00 - 22.30
Aanmelden

In De Lawei zijn twee oefenruimtes beschikbaar waar je met je band kunt oefenen en repeteren. We bieden goede kwaliteit van ruimte en apparatuur in een gebouw waar verschillende kunstdisciplines elkaar treffen.

Hoe werkt het
De ruimtes zijn te boeken voor een bedrag van 8,50 per uur (exclusief btw). Via de afdeling evenementen zijn de ruimtes op het door jou gewenste moment te reserveren.

De oefenruimtes
Er zijn twee oefenruimtes beschikbaar:
Zowel lokaal 0.11 als lokaal 0.12 beschikt over een backline (drumstel en keyboard) en zanginstallatie.

Handig om te weten
De oefenruimtes zijn rookvrij. Je kan gebruik maken van de koffie- en thee automaat van de educatiefoyer. Daarnaast kun je natuurlijk altijd gezellig iets drinken en eten in het theatercafé Hopper.

Bijspijkeren
In De Lawei wordt er door diverse docenten muziekles gegeven. Wil je een instrument beter onder de knie krijgen of leren bespelen dan kan je muzieklessen volgen. Kijk hier voor het aanbod

Optreden
Wil je met je band graag optreden of een set uitproberen? De Lawei heeft verschillende podia waarop door het jaar heen van alles gebeurt. Je kan één van de zalen huren voor een optreden maar misschien kan je wel optreden tijdens het festival Simmerdeis of op de zondagmiddag in theatercafé Hopper. Laat het ons weten als je graag wilt meewerken aan projecten die De Lawei organiseert.

Mail cursusaanbod@lawei.nl en vraag naar de opties, of plan een bezichtiging in. De Lawei verwelkomt je graag!

Leeftijd
12 - 18
Start
di 28 aug
Eind
vr 19 jul