Theater Terra

Theater Terra

De klokkenluider van Notre Dame
zo 13 okt — 14.00
13 okt
14.00

Fraaie familiemusical met poppenspel, inventieve decors, goede spelers en mooie muziek.

Theater Terra gaat onverminderd door met het op de planken zetten van de ene na de andere fraaie familiemusical op de planken te zetten met poppenspel, inventieve decors, goede spelers en mooie muziek. Nu valt De Klokkenluider van Notre Dame een avontuurlijke en betoverende make-over te beurt. De vriendelijke klokkenluider Quasimodo leeft gedwongen in de torens van de Notre Dame. Als hij ontsnapt, ontmoet hij de beeldschone Esmeralda en staat zijn leven op de kop. 

Deze voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar.

Theater Terra gaat onverminderd door met de ene na de ander fraaie familiemusical op de planken te zetten met poppenspel, inventieve decors, goede spelers en nieuwe muziek.

Na Peter Pan, De Tovenaar van Oz en JungleBoek valt nu De Klokkenluider van Notre Dame een eigen, avontuurlijke en betoverende make-over te beurt. De romantische lichtstad Parijs is het decor van het verhaal van Victor Hugo, waarin de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo leeft in de klokkentorens van de Notre Dame. Hoewel zijn strenge beschermheer Frollo niet wil dat hij de torens verlaat, ontsnapt hij toch naar buiten. Hij bezoekt het Zottenfestival, het grootste en kleurrijkste feest van het jaar en ontmoet de beeldschone Esmeralda. 

credits

script en liedteksten: Marc Veerkamp | regie: Wesley de Ridder | muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart | poppen-, decor- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | lichtontwerp: Wannes van der Veer | geluidsontwerp: Jurriaan Boerstoel