Circus Camp

in de meivakantie
di 30 apr — 10.00
30 apr
10.00

Duik drie dagen lang in de wereld van het circus: kom jongleren met ballen, kegels en ringen of leer fietsen op een eenwieler. 

In verschillende workshops leer je allerlei onderdelen van circus kennen, zoals o.a. luchtacrobatiek. Tijdens de workshops werk je samen toe naar een eindpresentatie voor je vrienden en familie. Op donderdagmiddag 2 mei mogen ze je circuskunsten bewonderen.

Trainer
Tanne traint al vanaf haar achtste met veel plezier in het circus. In die jaren heeft ze van alle circustechnieken wel iets geleerd. Ze heeft veel opgetreden met de voorstellingsgroepen van Santelli en heeft daarmee zelfs in De Lawei op het podium gestaan. Nu is Tanne 24 en geeft ze circusles aan kinderen en volwassenen. Ze houdt het meeste van luchtacrobatiek, koordlopen en piramides maken, en heeft veel zin om met jullie aan de slag te gaan!

Informatie over Circus Camp

  • De lessen zijn op 30 april, 1 mei en 2 mei.
  • De lessen worden verzorgd door Circus Santelli, één van de oudste jeugdcircussen van Nederland.
  • Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de workshops van 10.00 tot 15.00 uur
  • De eindpresentatie begint op donderdag 2 mei 15.00 uur (alle ouders/verzorgers, vrienden en familie zijn welkom! Gratis toegang)
  • Leeftijdscategorie: 8 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8)
  • Kosten: € 75,- (totaalbedrag voor 3 dagen)

Wil je graag deelnemen aan Circus Camp, maar is dit financieel een uitdaging? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur voor je klaar. Neem contact op met cursusaanbod@lawei.nl, dan helpen we je graag verder. 

Onderdeel van

Let op: tijdens de workshops en de eindvoorstelling wordt er beeldmateriaal (foto's en/of video's) gemaakt. Bij deelname aan Circus Camp ga je ermee akkoord dat je als deelnemer in deze beelden zichtbaar kunt zijn en dat deze beelden openbaar gebruikt kunnen worden voor promotiedoeleinden van De Lawei. Bijvoorbeeld op posters, flyers, of in online content. Niet akkoord? Neem dan contact op met tessa@lawei.nl