Foto: Lutske Veenstra 

Allinnich Anna

Tet Rozendal | op locatie: Wijnjewoude
za 24 feb — 20.15
24 feb
20.15

Wat als je leven in één klap verandert, de stilte om je heen te luid is en je niet weet hoe het verder moet? Langzaam ontdekt Anna in haar kwetsbaarheid haar kracht. 

 

In deze muzikale, tragikomische, Friestalige theatervoorstelling wordt het verhaal van Anna verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde zieke dieren in haar dierenopvang. 

Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. 

We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk liefheeft. Een mysterieuze figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas. 

Deze voorstelling is op locatie
MFC de Swingel in Wijnjewoude 
Adres: Meester Geertswei 4, 9241 GL Wijnjewoude

Kaarten kunnen niet retour. Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling. 

Onderdeel van

credits

Spel: Nynke Heeg en Wybo Smids 

Poppenspel: Romke Gabe Draaijer 

 

Script en creatief producent: Tet Rozendal 

Productie: Stichting Oog van de Dag

Regie: Brigitte Odett 

Muziek en techniek: Sander Stienstra