Marcel Molle

Familieconcert: Mundo Sonora

Orchestre Partout & CMV Crescendo Drachten
zo 29 okt — 14.00
29 okt
14.00

Orchestre Partout, CMV Crescendo Drachten en De Lawei presenteren samen een feestelijk familieconcert met muzikanten van over de hele wereld: Mundo Sonora. De wereld klinkt!   

Ruim zestig muzikanten en zangers presenteren (liefdes)liedjes uit de hele wereld; gezongen in het Fries, Arabisch en het Chinees. Van kleine liefdesliedjes tot aanstekelijke dansmuziek; dit belooft een feestelijke middag te worden met veel onverwachte muzikale ontmoetingen.  

Een feestelijke middag met onverwachte muzikale ontmoetingen

حتفالية في فترة ما بعد الظهيرة مع العديد من اللقاءات الموسيقية الغير متوقعة

Klik hier om meer te lezen over Mundo Sonora, Orchestre Partout en Crescendo. 

 

Muziek is een taal die verbindt, ongeacht afkomst, cultuur en taal. Vanuit dit idee startte Orchestre Partout, in samenwerking met De Lawei, in 2022 een muziekwerkplaats in het asielzoekerscentrum in Drachten. Muzikanten uit alle delen van de wereld repeteren er wekelijks en werken toe naar deze speciale middag in De Lawei waar verschillende muzikale werelden samen komen. 

Familieconcert Mundo Sonora wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie, het Iepen Mienskipsfûns, Prins Bernard Cultuur Fonds Friesland, Pandfonds, Kansfonds, stichting Orchestre Partout, De Lawei en gemeente Smallingerland.