Allinnich Anna

Tet Rozendal | Stichting Oog van de Dag
vr 01 mrt — 20.15
01 mrt
20.15

Wat als je leven in één klap verandert, de stilte om je heen te luid is en je niet weet hoe het verder moet? Langzaam ontdekt Anna in haar kwetsbaarheid haar kracht.  

In deze muzikale, tragikomische, Friestalige theatervoorstelling wordt het verhaal van Anna verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde zieke dieren in haar dierenopvang.  

Gratis inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling is er een gratis inleiding. De inleiding is van 7 tot half 8. We verzoeken je te reserveren voor de inleiding, dit kan verderop in het bestelproces (tegelijk met kaartjes). Ook is het mogelijk om de inleiding later nog bij te boeken via Mijn Agenda. Maar wacht hiermee niet te lang, want vol=vol.

Dit is een prikkelarme voorstelling. We bieden hierbij ook een gratis prikkelarm ontvangst aan. Dit kun je eenvoudig bijboeken in het bestelproces of via Mijn Agenda. Let op: er is beperkt plek. Kijk hier voor meer informatie. 

Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk liefheeft. Een mysterieuze figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas.  

Inleiding door schrijfster van de voorstelling Tet Rozendal en Cranio Sacraal Therapeut Erik Boom. Tet vertelt hoe haar persoonlijke ervaring met niet aangeboren hersenletsel haar aanzette tot het schrijven van de voorstelling Allinnich Anna. Cranio sacraal therapeut Erik Boom geeft verdiepende informatie over het brein, het zenuwstelsel en overprikkeling.

credits

Spel: Nynke Heeg en Wybo Smids  | Poppenspel: Romke Gabe Draaijer  | Script en creatief producent: Tet Rozendal | Productie: Stichting Oog van de Dag | Regie: Brigitte Odett  | Muziek en techniek: Sander Stienstra | Foto: Lutske Veenstra