Anneloes van den Adel

kweek: Remy Evers

Stoorzender (try-out)
za 13 apr — 20.30
13 apr
20.30

Absurdistisch spektakel waarin de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen. 

Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen, gaat de ontwapenende Evers op zoek naar antwoorden.

Kweekvijver 

De Kweekvijver is dé plek voor talent om zich te ontwikkelen. Voor het publiek is het een leuk moment om misschien wel de toekomstige nieuwe helden te ontdekken. Ook Bert Visscher, Claudia de Breij en Peter Pannenkoek zijn ooit gewoon begonnen in een klein zaaltje...

Een absurdistisch spektakel over een energieke jongen met te veel vrije tijd die verstrikt raakt in een eenzijdige burenruzie. In een wereld waarin iedereen rent, lijkt hij stil te staan. Maar niets is minder waar. Zijn hoofd maakt overuren. In een voorstelling waarin ontroering en humor vechten om voorrang en waar de grenzen tussen fantasie en realiteit elkaar kruisen, gaat de ontwapenende Evers op zoek naar antwoorden. Is de uitvinder van de perforator ook de uitvinder van confetti? En kan een boomfluisteraar ook met papier en laminaat praten? Remy heeft geen hobby nodig maar een roeping. Hij zoekt het uit, op zijn unieke manier.

credits

regie: Minou Bosua | cast: Remy Evers 

www.remyevers.nl