Neeltje de Vries

Maas theater en dans | 155 (eenvijfvijf)

Stuntkont, 6-106 jr.
zo 03 mrt — 14.00
03 mrt
14.00

Een flauwe show om maar niet op te hoeven groeien.

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper nog hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen al kinderen. Dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen. Toch? 

Ben jij tussen de 14 en 29 jaar en wil je voor een tientje naar deze voorstelling? Meld je dan gratis aan voor WEI!

 

SHITTY TWISTER: Om alvast in de kinderachtige vibes te komen, kun je voorafgaand aan de voorstelling een spelletje Shitty Twister komen spelen: een enorm Twisterspel in verschillende tinten bruin met onder elke stip een onverwachte verrassing.


Trigger warning: In de voorstelling zitten stroboscopische lichten en harde geluidseffecten. 

Er moeten huizen gekocht worden en belastingen betaald. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. In deze flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

Een uitstalkast van theatrale inventiviteit en superieure slapstick.

Het Parool over CONTROLE van 155

credits

door en met: Erik Bos, Thomas Bos, René Geerlings, Thomas van Kalmthout en Rein Luuring | scenografie: Esmee Thomassen | lichtontwerp: Yuri Schreuders | technische productie: Peter Raaijmakers