Nationaal Theaterweekend

show
za 27 jan — 20.00
27 jan
20.00

Nationaal Theaterweekend betekent drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Ook De Lawei zindert en viert feest. Maak tijdens dit weekend kennis met bijzondere voorstellingen voor slechts een tientje! 

In deze voorstelling wordt er uitdrukking gegeven aan de mooie en feestelijke gedachte dat het leven bedoeld is om geleefd te worden. Het lukt dit gezelschap al jaren om met het publiek te genieten van al die geweldige songs die zoete herinneringen boven brengen. Een lach, een traan, meezingen en meedansen: elk jaar is het één groot feest. Dit jaar bestaan ze alweer tien jaar en wordt het een extra dynamische editie dankzij nieuwe instrumenten en muzikanten en een nieuw decor.

Vanzelfsprekend met een nieuwe selectie van ruim 50 grootste hits en wonderschone kleine pareltjes uit de lijst der lijsten van rock, pop, soul en de mooiste nummers van eigen bodem.

Daarnaast zijn er ook nog veel andere activiteiten in De Lawei. Daarover later meer, maar een ding is zeker: er wacht een heerlijk weekend waarin theater toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen.