Checkpoint Theater

Het dak er af!, 8+
za 30 mrt — 19.30
30 mrt
19.30

Spektakel, plezier, idiote proeven, ontploffingen en knakworsten.

In de nieuwste theatershow uit de Checkpoint-reeks staan spektakel, plezier, idiote proeven en interactie centraal. Alleen bij Checkpoint Theater wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van ontploffingen en schietende knakworsten, kunnen de kinderen met elektromagneten lopen op het plafond of een wedstrijd doen met rollerskates die worden aangedreven door vlakschuurmachines. Checkpoint Theater, het dak er af! is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle voorgaande Checkpoint voorstellingen bij elkaar. Wees er snel bij, want de theatershows van Checkpoint Theater zijn altijd zeer snel uitverkocht.

Er is niet alleen ontzettend veel te zien, de kinderen doen ook maximaal mee. Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden wordt zelfs geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en er wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft.

credits

script en regie: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende | muziek: Gert-Jan van den Ende | Producent: Trend Media | spel: Tim Schouten / Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek