Amy van Leiden & Jeroen Kolkman

Van der Laan en Woe

NG
do 08 feb — 20.00
08 feb
20.00

Hun meest persoonlijke theatershow ooit. Althans, voor Jeroen dan. 

Van der Laan en Woe maken furore met kijkcijferkanon Even Tot Hier, maar voelen zich pas écht thuis in het theater. Daar spelen Niels en Jeroen hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in NG, de zevende theatershow van het duo, wemelt het van de grappige scènes en muzikale acts. Vindingrijk, effectief, geraffineerd, hard en onstuitbaar geestig. Fabelachtig mooi theater, aldus het vijf sterren uitdelende Dagblad van het Noorden. 

De voorstelling is op 8 mei 2023 gestart.

Van der Laan en Woe hebben met hun televisieprogramma Even tot Hier de Ere Zilveren Nipkowschijf gewonnen. De Zilveren Nipkowschijf is de oudste en meest gezaghebbende televisieprijs van Nederland. Het duo heeft eerder met Even tot Hier al de Gouden Televizier-ring gewonnen. 

credits

tekst, muziek en spel: Niels van der Laan en Jeroen Woe | regie: Kees Prins | techniek: Marco Steenks en Siewert Zwaagstra | lichtontwerp: Yuri Schreuders | vormgeving: Roos Veenkamp  

 www.vanderlaanenwoe.nl