Annemieke van der Togt

Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven & Mitch Wolterink

Ver van je bed
za 11 mei — 20.00
11 mei
20.00

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan. 

De cabaretmusical is na jaren van afwezigheid weer terug in de Nederlandse theaters! Wanneer de typische millennial Hannah en haar broers 100.000 euro krijgen nadat het milieubelastende familiebedrijf van hun ouders is verkocht kunnen ze hun geluk niet op. Maar dan komen ze erachter dat hun generatie voor nog veel grotere vraagstukken staat die niet zomaar met een zak geld op te lossen zijn. Ver van je bed is een mix van cabaret en musical met nieuwe muziek, die je op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd! 

Helaas hebben wij vernomen dat regisseur Wimie Wilhelm op 62-jarige leeftijd is overleden na een kort ziekbed. Sinds ruim een jaar was Wimie Wilhelm als regisseur een onmisbare kracht in de ontwikkeling van de musicalproductie Ver van je bed.

Ze was ervan overtuigd dat het project succesvol voortgezet zou worden onder leiding van een nieuwe regisseur. In dit licht worden er momenteel gesprekken gevoerd met verschillende gekwalificeerde regisseurs. 

De regisseur van de productie is Sieta Keizer.

credits

script en liedteksten: Maarten Hopman | regie: Sieta Keizer | spel: Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl, Bart van Veldhoven en Mitch Wolterink | muziek: Ezra van Nassauw | dramaturgie: Sanne Thierens | decorontwerp: Roos Veenkamp | lichtontwerp: Jasper Nijholt  

www.oatmilk.nl