Night Fever

A Tribute to the Bee Gees
vr 15 mrt — 20.00
15 mrt
20.00

De ultieme live Bee Gees show komt naar de Nederlandse theaters en concertzalen voor een eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb. In hun 50-jarige muziekcarrière groeien de Bee Gees uit tot iconen van de popmuziek en tot een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis. 

Geïnspireerd door het One night only reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ‘90 in Las Vegas, toert het muzikale gezelschap Night Fever – the very best of the Bee Gees door Europa. De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een bijna 2,5 uur durend concert. Alleen in ons land verkocht de band al meer dan 100.000 tickets!   

You should be dancing, yeah!  
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en dansmoves. De discoklassiekers More than a woman, Stayin Alive en Night Fever van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de oude sound waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden met songs als Massachusetts, Spicks and specks, Words en To love somebody worden tot in perfectie live gespeeld. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. 

Kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retour. Voor deze service brengen wij 2 euro annuleringskosten per ticket in rekening.  
 
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.