Brassband De Wâldsang & Gospelkoor G-roots

GROOTS!
zo 24 dec — 14.00
24 dec
14.00

Gospelkoor G-Roots en Brassband De Wâldsang presenteren met GROOTS! een bijzondere muzikale middag. Uit een eerdere samenwerking bleek de combinatie tussen koperklanken en gospelzang een groot succes en dat smaakte naar meer, veel meer!  

Gospelkoor G-Roots ontstaat in 2002 als drie Black gospel solisten een zanggroep vormen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot een gospelkoor van enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, waardoor het een koor is met de meest uiteenlopende achtergronden er ervaringen in de muziekindustrie. De formatie laat met een hun afwisselende repertoire en enthousiaste optredens het publiek genieten. G-Roots heeft onder andere backings gedaan voor grote namen als Do, Guus Meeuwis en Diggy Dex en mag gerekend worden tot de absolute top op gebied van Black gospel!  

Brassband De Wâldsang mag tot een van de topbrassbands van Nederland gerekend worden. Opgericht in 1977 ontwikkelde de band zich door de jaren heen als een stabiele en graag geziene brassband bij wedstrijden en concerten. Brassband De Wâldsang werd o.a. zeven keer uitgeroepen tot VARA’s Brassband van het jaar en werd maar liefst 15 keer bekroond tot Nederlands Kampioen. Een absoluut record wat geen enkele andere brassband in Nederland wist te behalen. Ook de eigen georganiseerde concerten, met nationale en internationale artiesten genieten een grote publiekelijke belangstelling.  

De combinatie van een swingend en enthousiast gospelkoor met de warme koperklanken van de brassband vormen de basis voor het concert GROOTS! Een swingend concert met een vleugje kerst.

Kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling retour. Voor deze service brengen wij 2 euro annuleringskosten per ticket in rekening.  
 
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.