kweek: Samir Fighil

Fomo
za 16 dec — 20.30
16 dec
20.30

Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019: mis hem niet!

Samir Fighil, winnaar van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten 2019, speelt zijn tweede avondvullende voorstelling: Fomo. Hij heeft het over ons intense verlangen om maar niets te missen (Fear Of Missing Out) en de maatschappelijke gevolgen daarvan.

Kunnen we er wel bij horen, gewoon zoals we zijn? Of moeten we veel materiële spullen bezitten, dure verre reizen maken, de perfecte afgetrainde 0-procent-vet-body hebben of een cryptomiljonair zijn om geaccepteerd te worden in deze maatschappij? Hoeveel mensen steken zich in de schulden of raken mentaal uitgeput, omdat ze de ratrace niet meer bij kunnen houden?  

Kweekvijver 

De Kweekvijver is dé plek voor talent om zich te ontwikkelen. Voor het publiek is het een leuk moment om misschien wel de toekomstige nieuwe helden te ontdekken. Ook Bert Visscher, Claudia de Breij en Peter Pannenkoek zijn ooit gewoon begonnen in een klein zaaltje...

Bezoek minstens drie Kweekvijveravonden en krijg een kaart voor een voorstelling cadeau! We houden het nog even spannend welke voorstelling dit wordt. Bestel voor 1 oktober 2023 je kaarten.

Als adviseur binnen het sociaal domein en in zijn eigen omgeving heeft Samir menig probleemgevallen gezien, die uiteindelijk de handdoek in de ring hebben moeten gooien. Het gevoel is alsof je met een Fiat Punto op een F1-circuit staat met allemaal Ferrari racewagens. Maar hoe zit het met Samir zelf? Doet hij hier onbewust toch niet stiekem aan mee? Een voorstelling met inhoud en gelachen wordt er zeker! Samir is niet voor niets winnaar van de Persoonlijkheidsprijs.