Rens Schwering

Martijn Koning

Appeltjes Schillen
za 07 okt — 20.15
07 okt
20.15

Martijn gaat je eens flink de waarheid vertellen. Over zichzelf! 

We zeggen niet vaak wat we van elkaar vinden, want áls we dat doen ontstaan er vaak hele ongemakkelijke situaties. Maar Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: hij is een ongemakkelijke situatie. In zijn theatershow Appeltjes Schillen vertelt Martijn de mensen eens flink de waarheid. Over zichzelf! 

Tip: Knorrepodcast. De podcast van Martijn Koning, waarin comedians nieuw materiaal op elkaar uitproberen en ouwehoren over van alles en nog wat: vriendvandeshow.nl/knorrepodcast.

Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer. (…) Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden. Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit. -NRC 

Op alle reacties uit het publiek heeft Koning wel een gevat antwoord. Hier toont zich zijn lange ervaring als stand-upper bij de Amsterdamse comedyclub Toomler. Komisch talent en vlieguren blijven daarmee Konings grootste troeven. Ze bieden een solide basis voor een vermakelijke avond.

Trouw