Tammo zingt Staal

TikTok Tammo
vr 20 okt — 20.15
20 okt
20.15

De iconische nummers van Ede Staal en de verhalen van TikTok Tammo. 

In dit theaterconcert zingt Tammo met veel respect de muziek van streektaalzanger Ede Staal, ondersteund door eigen humoristische verhalen uit de provincie. TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media en is inmiddels uitgegroeid tot ambassadeur van Stad en provincie. En met recht, want heel het land kent ondertussen de uitspraak Dikke bak met biet’n!.

Deze voorstelling is op 24 februari 2023 in de verkoop gegaan.

In 2020 is hij verkozen tot Groninger van het Jaar, waarna hij bij de online editie van het Bevrijdingsfestival Groningen al enkele nummers van Ede Staal vertolkte samen met het Noordpool Orkest. Dat smaakte naar meer, en daarom brengt Tammo nu de iconische nummers van Staal naar het theater, begeleid door pianist Jasper Stuut, gitarist Marius van der Leij en Mark Pepping op accordeon.

Na een compleet uitverkochte tour van deze voorstelling in het voorjaar keert Tammo in de herfst terug om het nogmaals op de planken te brengen. Een verrassende voorstelling met een mooie dynamiek tussen het cabareteske van TikTok Tammo en de prachtige nummers van Ede Staal op een oprechte manier gebracht.

Let op: alleen online verkoop

credits

zang: Tammo | piano: Jasper Stuut | gitaar: Marius van der Leij | accordeon: Mark Pepping 

www.tammo.nu