L' Innocent

do 30 mrt - do 06 apr
€ 8,50 – € 9,50
30 mrt
-
06 apr

L'Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades). 

Als Abel (Garrel) ontdekt dat zijn moeder wil trouwen met een bajesklant, kost het hem moeite om deze Michel te vertrouwen. Maar het geluk van zijn moeder gaat boven alles. Samen met zijn beste vriendin Clémence (Merlant) houdt hij de boel in de gaten. Dan blijkt onverwacht dat zijn nieuwe stiefvader niet alleen Abel maar ook Clémence een heel nieuw perspectief kan bieden. Abel leert een heel andere kant van zichzelf kennen. L'Innocent ging in wereldpremière tijdens het Cannes Filmfestival en was de slotfilm van het Tapis Rouge Festival. 

€9,50 // CJP €8,50 // Filmpas €7,50

Maak je filmbezoek compleet! In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €27,- voor je filmkaartje en plate.  In de middag kan je genieten van een lunchfilm incl. lunch voor € 21,50.

Regie
Louis Garrel
Cast
Louis Garrel, Noémie Merlant, Anouk Grinberg, Roschdy Zem
Speelduur
96 min
Releasedatum
do 02 feb
Jaar
2022
Land
Frankrijk
Taal
Frans
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik

Er zit geen pauze in de film.