CTMG

Wil de Krokodil

di 28 feb - vr 03 mrt
€ 5,00 – € 6,00
28 feb
-
03 mrt

Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt. 

Je filmbezoek compleet maken? Geniet van een Kidslunch! Boek je een film en Kidslunch? Dan ontvang je €2,50 korting op je lunch.

Volwassene €6,- // Kind €5,-

Menu voor de Kidslunch:

  • Een tomatensoep
  • Vers fruit
  • Een halve wrap
  • Smoothie van de dag 
Regie
Will Speck, Josh Gordon
Cast
Cystine Carreon (Stem), Soy Kroon (Stem), Matteo van der Grijn (Stem), Silver Metz (Stem), Carolina Dijkhuizen (Stem)
Speelduur
107 min
Jaar
2022
Land
Verenigde Staten
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst

Voorafgaand aan de voorstelling kan je om 13.00 uur komen knutselen in de foyer. Gratis inloop. Bekijk hier alle Kidsweek activiteiten.

Onderdeel van:
Films kids events

In Wil de Krokodil zijn nieuwe nummers te horen, in de originele versie gezongen door Shawn Mendes en geschreven door het team achter de muziek van The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul. De speciaal voor de film geschreven nummers maakten Pasek en Paul samen met Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick en Joriah Kwamé. De film is geregisseerd door Will Speck en Josh Gordon naar een scenario van Will Davies. Speck en Gordon zijn ook verantwoordelijk voor de productie samen met Hutch Parker en uitvoerend producenten Kevin K. Vafi, Dan Wilson, Robert J. Dohrmann, Benj Pasek, Justin Paul, Tarak Ben Ammar en Andy Mitchell.