Warner Bros

Elvis

wo 28 sep — 20.30
28 sep
20.30

Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks.

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

€9,50 // CJP €8,50 // Filmpas €7,50

Maak je filmbezoek compleet! In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €27,- voor je filmkaartje en plate.  In de middag kan je genieten van een lunchfilm incl. lunch voor € 21,50.

Regie
Baz Luhrmann
Cast
Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh
Speelduur
159 min
Jaar
2022
Land
VS
Taal
Engels
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Discriminatie
  • Grof taalgebruik