Ivgi & Greben

Posthuis Theater - Nice to meet you!
do 22 dec — 18.30
22 dec
18.30
  • 22 dec
    18.30
    Posthuis Theater
    Op locatie (vrije zit)

Internationaal dansgezelschap Ivgi&Greben stelt zich voor!

Nice to meet you! is een lyrische choreografie opgebouwd uit een reeks solo’s en duetten: ieder einde is het begin van een volgende scène. De sfeer is intiem en speels; alsof je de dansers kan aanraken en je een geheim met ze deelt. De bewegingstaal is aards en specifiek: Uri Ivgi, afkomstig uit Israël, brengt moderne dans in het gezelschap, Johan Greben, Leeuwarder van oorsprong, klassiek ballet. Samen verenigen ze uitersten.

Let op: deze voorstelling is te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen

 

Na een lange carrière van voorstellingen maken voor gezelschappen over de hele wereld hebben choreografen Uri Ivgi en Johan Greben nu hun eigen dansgezelschap in Leeuwarden. Johan Greben brengt hiermee zijn rijke, artistieke ervaring terug naar de plek waar hij als klein jongetje begon te dansen

In Nice to meet you! stellen de choreografen zichzelf en hun acht getalenteerde dansers aan u voor. Voor de dansers zelf is deze voorstelling ook een eerste kennismaking met de artistieke visie van Ivgi&Greben. Het publiek zit hierbij rondom de dansvloer, dicht op de huid van de dansers. Maak kennis met Manon uit Friesland, Bettina uit Hongarije, Coline en Gaspard uit Frankrijk, Noa uit Vlaanderen, Fabrizio en ​​Christian uit Italië en Daniel uit Spanje. Nice to meet you!