Mark Engelen

n00b

n00b speelt n00b
do 23 feb — 20.15
23 feb
20.15

De humor is lekker op het randje. - de Volkskrant 

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor, schreef de Volkskrant.  

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een n00b: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laten Laura en Isabelle zien hoe lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kan zingen. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip. 

De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor. (…) De humor is lekker op het randje en hun ‘ladyperspectief’ maakt dat extra interessant.

De Volkskrant