Luuk Poorthuis

De Schippers van de Kameleon, 6+

Homemade Productions
za 18 feb — 19.00
18 feb
19.00

Muzikale en spannende ode aan het platteland.  

Na meer dan zestig boeken, vier speelfilms en een televisieserie razen Hielke en Sietse nu met de snelste boot van Friesland en omstreken de theaters in. De Kameleon wordt een kolderiek muzikaal spektakel en oerspannend avontuur ineen, geheel en al in de traditie van de boeken, met prachtige muziek van Fons Merkies en Jeroen Sleyfer. 

Kids

Het is heerlijk rustig in het dorp Lenten, tot de illustere dirigent en componist Antonius Demesmaeker verschijnt. Het lijkt erop dat hij een orkest wil beginnen op dit mooie plekje, maar zijn motieven zijn duisterder. Gelukkig voor het prachtige platteland doorziet de tweeling Hielke en Sietse al snel zijn plannen en stellen alles in het werk om de onverlaat te ontmaskeren. Daarbij krijgen ze de hulp van de slimme Sara en een mysterieuze waarzegster. Dus maak je borst maar nat. En anders doen de jongens van de Kameleon dat wel. 

credits

script: Dick van den Heuvel | muziek: Fons Merkies en Jeroen Sleyfer | regie: Robin van den Heuvel | spel: Alfred van den Heuvel, Michiel Kerbosch e.a.