Van Hoorne Entertainment

Fien & Teun

Het Sinterklaasfeest, 2+
za 26 nov — 14.00
26 nov
14.00
  • 26 nov
    14.00
    Grote zaal

Muzikale en grappige voorstelling vol interactie. 

Boerinnetje en boertje Fien en Teun zijn bekend van hun eigen Avonturenboerderij Molenwaard en de succesvolle bioscoopfilm Fien & Teun - Het Grote Dierenfeest. Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar: Sinterklaas! Want die komt hoogstpersoonlijk langs op de boerderij.

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken bij de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun, Sinterklaas en Inpakpiet na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Kids

Met zijn allen spelen ze vast Sinterklaas en Pietje, vullen ze schoenen met echte nepcadeaus en zingen ze de leukste Sinterklaasliedjes. En dan begint het lange wachten op de sint. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou hij nog wel komen? Het Sinterklaasfeest is een muzikale en grappige voorstelling vol interactie, waarbij de kinderen ondertussen van alles leren over het leven op de boerderij.