Brassband De Bazuin Oenkerk

Valentijnsconcert met Shirma Rouse
za 11 feb — 20.00
11 feb
20.00
  • 11 feb
    20.00
    Grote zaal

Kaarten kunnen niet retour
Deze voorstelling valt onder verhuur, herkenbaar aan het label ‘te gast’. De producent van de voorstelling hanteert zijn eigen voorwaarden. De algemene voorwaarden van Schouwburg De Lawei zijn niet van toepassing op deze voorstelling.

BRASSBAND DE BAZUIN OENKERK
VALENTIJNSCONCERT MET SHIRMA ROUSE 

Brassband De Bazuin Oenkerk organiseert haar jaarlijkse Valentijnsconcert. Dit terugkerende evenement is muzikaal gezien het hoogtepunt op de agenda van de vereniging. Dat vraagt natuurlijk om groots uit te pakken en het publiek te trakteren op een spetterend optreden! Hoe? Door naast het instuderen van een prachtig muziekprogramma óók een topartiest te strikken. Te gast op het aankomende Valentijnsconcert is ‘The Dutch Queen of Soul’: Shirma Rouse! Maar dit is nog niet alles, saxofonist Marrich Noordmans zal een prachtige solo spelen met het orkest. Marrich is een mega talent en kan op alle type saxofoons uit de voeten. Ze zal ook nog een vleugje soul toevoegen samen met Shirma! 

Bestel nu je kaarten voor een hartverwarmende concertavond
De Bazuin Oenkerk nodigt u van harte uit voor een veelbelovende en vermakelijke avond vol
gevarieerde muziek. Geschikt voor zowel muziek- en theater liefhebbers in het algemeen als ook de echte brassbandkenners onder ons. Het Valentijnsconcert is hét gezellige avondje uit met vrienden, familie of kennissen! En als extra: ook nog uit te breiden met een heerlijk valentijnsdiner in het restaurant. 

Valentijnsdiner

Maak je bezoek aan De Lawei op 11 februari compleet met een valentijnsdiner. Voor slechts € 31,50 boek je een driegangen valentijnsdiner bij je voorstelling. Je kunt het diner direct bijbestellen bij het boeken van je kaartjes voor de voorstelling. 


Valentijnsmenu 
 
Tartaar van zalm
Wasabi mayo en wasabi kroepoek 
 
Of 
 
Carpaccio van vleestomaten 
Buffel mozzarella, rucola, pijnboompitten en pesto saus 
 


Tournedos 
Rodewijn jus, rodebieten risotto 
 
Of 
 
Millefeuille van rode biet 
Tomasu beurre blanc, peterselie olie 
 

 
Grand dessert