Jannick Hamberg

Kweek: Klaas Prins

Exodus
za 14 jan — 20.30
14 jan
20.30

Met energieke humor en absurde wendingen op zoek naar het nut van schaamte. 

Met zijn energieke humor en absurde wendingen windt Klaas Prins elk publiek om zijn vinger. In zijn tweede voorstelling ‘Exodus’ gaat hij ontwapenend, muzikaal en verhalend op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er vanaf? Klaas is een ervaringsdeskundige, hij schaamt zich overal voor. Zo is hij bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is, zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft of niet meer in God gelooft. Aan de andere kant ziet hij dat mensen veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stiltecoupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat op Facebook staat. 

Kweekvijver 

Deze voorstelling is onderdeel van onze Kweekvijver. Dit is dé plek voor cabarettalent om zich te ontwikkelen. Want ook Bert Visscher en Jochem Myjer zijn ooit gewoon begonnen in een klein zaaltje…

Bezoek minstens drie Kweekvijveravonden en krijg een kaart voor een voorstelling cadeau!* We houden het nog even spannend welke voorstelling dit wordt. 
*Bestel voor 1 oktober 2022 je kaarten.

credits

regie: Pieter Bouwman