John Fisher

Gravity & Other Myths

Out of Chaos
vr 24 mrt — 20.00
24 mrt
20.00
  • 24 mrt
    20.00
    Grote zaal

Een volstrekt vernieuwende, innovatieve en ontregelende voorstelling. - Theaterkrant

Het Australische Gravity & Other Myths maakt een eigenwijze vorm van circustheater, waarin de performers hun eigen grenzen en die van het genre verkennen. Dat leidt tot verbluffende voorstellingen met veel vaart en lef. Out of Chaos… is een strak vormgegeven show, waarin de acht jonge acrobaten zich van hun stoere en van hun kwetsbare kant laten zien. Met veel humor tonen ze hun virtuoze techniek, maar ook de hoeveelheid bloed, zweet en tranen die het kost om zo goed te worden. Het resultaat is een originele en ongekunstelde voorstelling met een bijzondere rol voor de muzikant. Een ontroerend zelfportret van een vriendenclub, een sprookjesachtige tocht door duistere oorden, een uitgekiende choreografie en een fascinerende luistertrip ineen - Theaterkrant. 

Deze voorstelling is één van onze zelfverkozen highlights van het seizoen! Deze worden geselecteerd door de programmeur, simpelweg omdat ze extra bijzonder zijn.

The company’s strongest work to date. Imaginative, expressionistic, thrilling and aesthetically refined.

- Artshub ★★★★★

credits

regie: Darcy Grant | performers: Martin Schreiber, Simon McClure, Lewis Rankin, Lisa Goldsworthy, Dylan Phillips, Emily Gare, Andre Augustus en Amanda Lee | composities en muzikant: Ekrem Phoenix