JM Teaterwurk

Echt Wier!
za 05 mrt — 20.15
05 mrt
20.15

Fries toneelstuk over dagelijkse zaken, trouw en eenzaamheid, weer en wind, over toen, nu en straks. 

Als je lang bij elkaar bent, valt er weleens een stilte. Een stilte die misschien steeds langer duurt, omdat het meeste al is gezegd. Maar als de relatietherapeut wil, dat je elke dag een uurtje met elkaar praat, dan doe je dat, dan ga je er voor zitten. Dan blijkt, dat hoe lang je ook bij elkaar bent, nog steeds niet alles is gezegd. 

Voor of na de voorstelling heb je de mogelijkheid om je te laten tekenen door Frans Faber. Geef je hiervoor op via jmteaterwurk@hotmail.com.

 

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

Echt Wier! is een voorstelling over dagelijkse zaken, over praten en zwijgen, over trouw en eenzaamheid, over opruimen en bewaren, over slapen en wakker liggen, over weer en wind, over toen, over nu, over straks.  Jan Arendz en Marijke Geertsma verbreken de stilte, vertellen verhalen en spelen scènes, komisch en uit het leven gegrepen. Een nieuw oorspronkelijk Fries toneelstuk van Bonne Stienstra en regie van Bruun Kuijt. Speciale gast is Frâns Faber, tekenaar, illustrator en muzikant.