Tim Toorman Fast Forward Amsterdam

Nick & Simon

Nick & Simon & Garfunkel
vr 30 sep — 20.00
30 sep
20.00
  • 30 sep
    20.00
    Grote zaal

Het belooft een onvergetelijke show te worden gevuld met een aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel.

 

In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel NSG, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. Nu komt er dan eindelijk de theatertour onder de titel Nick & Simon & Garfunkel, waar het Volendamse duo al een tijd reikhalzend naar uitkeek!  

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van NSG als Oostenwind, Jarenlange Maanden en Waarom. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

credits

producent: Volendam Music BV | met: Nick Schilder & Simon Keizer | tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft | website : www.volendammusic.nl