Scrum

The Last Call
vr 04 mrt — 20.15
04 mrt
20.15
  • 04 mrt
    20.15
    Roel Oostrazaal
    uitverkocht

Energieke, eerlijke en spontane folkmuziek.

Tijdens het eerste bezoek aan folkpub The Royal Oak in Edinburgh ontstond bij de mannen van Scrum het idee de Nederlandse theaters in te gaan met een voorstelling die zich grotendeels zou afspelen in een kroegje. Nu, 10 seizoenen later, valt het doek voor de pub van Scrum, The Dirty Glass. Nog eenmaal zal Scrum je meenemen in de ongedwongen sfeer, die zo typerend is voor de Schotse en Ierse pubs. Nog eenmaal zal Scrum het glas met je heffen en drinken op ieders gezondheid.

De zes gedreven muzikanten, tijdens de theatertour bijgestaan door zangeres Miriam Meijer, delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen.

Slàinte mhath.

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

credits

Skottie (zang, banjo, gitaar, mandoline), Rens (bas, zang), Robin (gitaar, mandoline, zang), Oscar (drums, bodhràn, zang), Denny (bagpipes, tin whistle), Corné (viool, bodhràn, mandoline, zang)