Valeria Tomasulo

Familie Flöz

Dr. Nest
di 14 mrt — 20.00
14 mrt
20.00
  • 14 mrt
    20.00
    Grote zaal

Maskertheater met film, projecties en muziek.

Familie Flöz maakt wonderschoon beeldend maskertheater. In Dr. Nest onderzoekt het Berlijnse theatercollectief de werking van ons brein en de diepten van onze ziel. Gesitueerd in de bizarre wereld van de psychiatrie vertelt de groep een tragisch en komisch verhaal over de kwetsbaarheid van het menselijk leven. 

Deze voorstelling is één van onze zelfverkozen highlights van het seizoen! Deze worden geselecteerd door de programmeur, simpelweg omdat ze extra bijzonder zijn.

Dr. Nest worstelt met bittere herinneringen als hij in de nachttrein naar Villa Blanca stapt. In het sanatorium aangekomen wordt hij geconfronteerd met de strubbelingen van zijn patiënten, hun gedoofde herinneringen, demonen, hallucinaties en hun lichamen, die een eigen leven lijken te leiden. Maar wat in eerste instantie vreemd gedrag lijkt, wordt meer en meer een weerspiegeling van zijn eigen twijfels en onzekerheden. De dunne lijn tussen normaal en abnormaal, tussen opzettelijk en gedwongen, tussen gezond en ziek, vervaagt voor zijn ogen en langzaam verliest Dr. Nest de grip op zijn leven.