SetVexy

Checkpoint Theater

Vetter dan ooit!
zo 10 apr 13.00 en 16.00
10 apr
13.00 en 16.00

Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd! Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

 

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste en meest spectaculaire show ooit! Doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer.

En hoe ziet het er eigenlijk uit wanneer 400 liter cola ontploft in een auto? Je ziet het alleen bij Checkpoint Theater!

Deze voorstelling komt oorspronkelijk uit theaterseizoen 2019-2020 (of 2020-2021), door de coronamaatregelen is hij verplaatst naar bovenstaande datum.

credits

producent: Trend Media | tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theaterpartners | www.checkpointtheater.nl