Raul Neijhorst

Roué Verveer

Zo Goed Als Nieuw
do 28 apr — 20.15
28 apr
20.15

Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Roué Verveer is de cabaretier die nergens problemen in ziet, hier grappen over maakt en daar dan elke zaal mee plat speelt. En dat al járen.

Zet je schrap voor een nieuwe portie vlijmscherpe humor, slimme improvisaties en genadeloze zelfspot. Je gaat gegarandeerd met een goed gevoel naar huis. Niet voor niets behoort Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Roué komt naar De Lawei met zijn negende avondvullende programma. Zo Goed Als Nieuw is de naam van deze nieuwe cabaretshow, die uiteraard weer bol staat van de grappen.

Met voorprogramma door Jasper van der Veen!

 

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

EXTRA LEUK - Deze voorstelling bevat een voorprogramma verzorgd door een opkomend cabarettalent! Roué heeft deze cabaretier zelf uitgekozen en hoopt dat je dit leuke extraatje kunt waarderen. Degene die vanavond in het voorprogramma staat is Jasper van der Veen.

Alvast warmdraaien? Beluister dan fragmenten van Roué's eerdere shows op Spotify!

Deze voorstelling komt oorspronkelijk uit theaterseizoen 2019-2020 (of 2020-2021), door de coronamaatregelen is hij verplaatst naar bovenstaande datum..

Binnen negen dagen twee keer optreden in de Ziggo Dome en twee keer in Afas Live. Geen popster die het cabaretier Roué Verveer kan nazeggen'

Het Parool