Pink Floyd Project

The Wall 40 Years (1979-2019)
wo 20 apr — 20.00
20 apr
20.00

Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. 

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. The Wall 40 Years is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands.

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

The Wall is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan. Hoe gaat een succesvol artiest met zijn roem om, terwijl hij voor volle stadions speelt? En tegelijkertijd kampt met een trauma van zijn in de Tweede Wereldoorlog omgekomen vader, alsmede een strenge opvoeding van zijn moeder én het strenge onderwijs op school? Lost hij zijn problemen in zijn eentje op? Of heeft hij tóch de rest van de wereld nodig?

Met Kidsrights kinderkoor, groot decor, bijzondere projecties én quadrafonisch geluid.

Deze voorstelling komt oorspronkelijk uit theaterseizoen 2019-2020 (of 2020-2021), door de coronamaatregelen is hij verplaatst naar bovenstaande datum..