Nienke Plas

Nienke Plas

Van de hak op de tak
di 05 apr — 20.00
05 apr
20.00

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas.

En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Bij deze voorstelling kan je de horecaspecial High Heels buffet boeken. Bijboeken van dit arrangement kan tijdens het afrekenen van je kaarten.

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd je geld retour of een voucher.

Deze voorstelling komt oorspronkelijk uit theaterseizoen 2019-2020, door de coronamaatregelen is hij verplaatst naar bovenstaande datum.

credits

Regie: Jessica Borst | Facebook: plasnienke | Instagram: nienkeplas | YouTube: Nienke Plas | Website: www.nienkeplas.com